Комплекс вітамінів/мінералів. Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи, Choice, Добра ягода Чойс, 300 г
315 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 59494
- +380 (96) 700-70-86
Пророслі зерна пшениці, порівнюючи з іншими злаками (овса, кукурудзи) багаті за вмістом вітамінів А, С, Е.
Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до простудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей із хворими легкими, схильними до рахіту, дистрофії, а також ефективні під час лікування виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. заболеваний.
Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж в інших зернових. Особливо принципово, що пророслі зерна кукурудзи містять найвищу кількість вітамінів групи B, також вітаміну Е.
Відмітною особливістю пророслих зерен кукурудзи є високий вміст чинників, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андррогенів і естрогенів (підвищують фізичну працездатність, що стимулюють потенцію, які розв'язують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів); пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначений високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку;
Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті активними ферментами (амілаза, протеаз, пероксидаз), а за вмістом макро- та мікроелементів ячмінь займає провідне місце серед злакових культур. Білок, що входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю, містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукру багатьох інших захворювань.
Вміст основних елементів: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С. Мікроелементи: Бор, Молден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор. Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор. Незамінні амінокислоти: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, метіонін, Тріонін, Триптофан, Фенілаланін. Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серин, Терозин, Цистин. Кислоти: щавлева, лимонна, молочна, бурштинова, оцтова, пропіонова.
Цукора та вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Цукороза, Мальтотріоз, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза. Ферменти: Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.
Біологічна цінність: покращують процеси травлення, зокрема у разі дисбактеріозу кишечника; нормалізують обмінні процеси в органах і системах організму, зокрема в серцевому м'язі; підвищують імунологічних захист організму; надають загальнозміцнювальну та тонізувальну дію; мають антиоксидантну дію; підвищують фізичну та розумову працездатність; знижують вміст холестерину; надають гіпохолестеринеймічну дію; стимулюють лактацію; покращують функцію чоловічих статевих залоз; стимулюють потенцію; покращують жовчовиділення; надають обволікальну, жовчогінну та сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму; покращують роботу кровоносної системи, особливо у разі залізодефіцитної анемії; підвищують вміст гемоглобіну в крові; застосовують у разі виснаження нервової системи, полегшують наслідки стресів; використовують у комплексній програмі у разі діабету, ожиріння; покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся; ефективні у разі: захворювань шлунково-кишкового тракту; хронічних колітів, гастритів і гастродуоденітів; під час комплексного лікування виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозу, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків і хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення; вірусних захворювань органів верхніх дихальних шляхів
Показання до застосування В харчуванні здорових людей під час занять спортом, фізичних і розумових перевантажень; під час вагітності та годування груддю; для профілактики серцево-судинних і онкологічних захворювань; для поліпшення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному харчуванні у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту; у разі порушень обмінних процесів; у разі порушень ліпідного обміну; для поліпшення обмінних процесів під час фізичних і розумових перевантажень. у разі порушення діяльності чоловічих статевих залоз. У дієтичному харчуванні у разі захворювань печінки, жовчного міхура, нирок; у разі хронічних холецистистистиків, панкреатитів, колітів, порушень функцій чоловічих статевих залоз; у разі лікування анемії. Рекомендується: дітям із 3 років; дорослим різного віку, особливо жінкам у період вагітності, в післяпологовий період, а також у період лактації.
Вживати: по 1 столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші тощо.
Ефективність: підтверджена клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок No 01-137.2003
Протипоказання: до застосування продукту немає.
Основні | |
---|---|
Виробник | Добра Їжа |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 315 ₴