Комплекс витаминов/минералов. Пророщенные зерна овса, ячменя, пшеницы, кукурузы, Choice, Добра їжа Чойс, 150 г
170 ₴
- Немає в наявності
- Код: 685856
- +380 (96) 700-70-86
Пророслі зерна пшениці, порівняно з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті за вмістом вітамінів А, С, Е.
Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей із хворими легенями, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні під час лікування виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.
Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж в інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е.
Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст чинників, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, розв'язують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів); пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів посідають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку;
Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті на активні ферменти (амілазу, протеазу, пероксидазу), а за змістом макро- і мікроелементів ячмінь посідає провідне місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю, містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету та багатьох інших захворювань.
Вміст основних елементів: Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С. Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор. Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор. Незамінні амінокислоти: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Тріонін, Триптофан, Фенілаланін. Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серін, Терозин, Цистин. Кислоти: Щавлева, лимонна, молочна, бурштинова, оцтова, пропіонова.
Цукри та вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза. Ферменти: Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.
Біологічна цінність: покращують процеси травлення, зокрема за дисбактеріозу кишківника; нормалізують обмінні процеси в органах і системах організму, зокрема в серцевому м'язі; підвищують імунологічний захист організму; чинять загальнозміцнювальну й тонізувальну дію; мають антиоксидантну дію; підвищують фізичну й розумову працездатність; знижують вміст холестерину; мають гіпохолестеринемічну дію; стимулюють лактацію; покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію; покращують жовчовиділення; мають обволікаючу, жовчогінну та сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму; покращують роботу кровоносної системи, особливо в разі залізодефіцитної анемії; підвищують вміст гемоглобіну в крові; застосовують за умови виснаження нервової системи, полегшують наслідки стресів; використовують у комплексній програмі в разі діабету, ожиріння; покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся; ефективні в разі: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; хронічних колітах, гастритах і гастродуоденітах; у разі комплексного лікування виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозу, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків і хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення; вірусних захворюваннях органів верхніх дихальних шляхів.
Показання для застосуванняУ харчуванні здорових людей під час занять спортом, фізичних і розумових перевантажень; під час вагітності та годування груддю; для профілактики серцево-судинних і онкологічних захворювань; з метою поліпшення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному харчуванні в разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту; у разі порушень обмінних процесів; у разі порушень ліпідного обміну; для поліпшення обмінних процесів у разі фізичних і розумових перевантажень. у разі порушення діяльності чоловічих статевих залоз. У дієтичному харчуванні в разі захворювань печінки, жовчного міхура, нирок; за хронічних холециститів, панкреатитів, колітів, порушень функцій чоловічих статевих залоз; у разі лікування анемії. Рекомендується: дітям з 3-х років; дорослим усіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, в післяпологовий період, а також у період лактації.
Вживати: по 1-й столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші тощо.
Ефективність: підтверджена клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003
Протипоказання: до застосування продукту немає.
Основні | |
---|---|
Виробник | Добра Їжа |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет-саше |
Вага | 150 г |
Застосування препарату | при діабеті |
- Ціна: 170 ₴